Αρχική Σελίδα / Ανακοινώσεις / Τρέχουσες
Print this page
Τρέχουσες

10/04/2020
Ανακοίνωση

Αγαπητοί συγχωριανοί

Θέλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε αυτές τις μέρες που δοκιμάζεται όλος ο κόσμος , και να σας ενημερώσουμε ότι στην Κοινότητα μας μέχρι στιγμής δεν είχαμε κανένα κρούσμα. Συνεχίζουμε να μένουμε σπίτι και να μην συμμετέχουμε σε συγκεντρώσεις , το Κ.Σ. είναι σε εγρήγορση για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα και συνεχίζει να λαμβάνει όλα τα μέτρα για προφύλαξη των κατοίκων της κοινότητας. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο ψεκασμοί απολύμανσης σε όλη την κοινότητα και καθαριότητα στα Πάρκα στο σχολείο και γενικά σε όλη την κοινότητα, και φροντίζει να παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια στα ευπαθή άτομα . Η ευχή μου είναι να περάσει η πανδημία και να μπορέσουμε να συναντηθούμε ΟΛΟΙ με υγεία χωρίς να λείπει κάποιος.

Το Πάσχα δεν θα πραγματοποιηθούν οι παραδοσιακές εκδηλώσεις και εκκλησιασμοί και δεν θα μπορέσουμε να τα γιορτάσουμε μαζί. Σας ευχόμαστε να τα περάσετε όσο το δυνατό καλυτέρα στο σπίτι . Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και θα μας δοθεί η ευκαιρία να το γιορτάσουμε όλοι μαζί μετά τα περιοριστικά μέτρα .Λόγω των μέτρων που λαμβάνονται τα γραφεία του Συμβούλιου θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την 30η Απριλίου 2020 θα εξυπηρετούμε όμως το κοινό για έκτακτα περιστατικά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού. μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικώς. Παρακαλούμε να προσπαθήσετε να διεκπεραιώνετε ότι μπορείτε τηλεφωνικώς και να αποφεύγετε επισκέψεις στα γραφεία.

Η προθεσμία πλήρωσης των λογαριασμών υδατοπρομήθειας παρατείνεται μέχρι τις 2/7/2020 και δεν θα προστεθεί επιπλέων ποσό .

Ο Πρόεδρος κύριος Λευτέρης Φωκάς τα Μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου

 
ΒΙΝΤΕΟ
 
 
3D
 
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ
 

 

Designed & Developed by NETinfo Plc